Companii

Auto Cobalcescu si-a majorat capitalul cu 2 mil. euro

01.05.2006, 00:00 16

Societatea Auto Cobalcescu, cu activitati in taximetrie, service auto si concesionar pentru marcile Dacia si Renault, si-a majorat capitalul social cu suma de 1,97 de milioane de euro.

In urma operatiunii, capitalul social al companiei este de 3,44 milioane de euro.

Majorarea de capital a fost realizata prin aport in numerar din partea asociatului unic al firmei, Eugen Stanculescu. Acesta ocupa si pozitia de presedinte al companiei Auto Cobalcescu.

Majorarea capitalului se va face prin emiterea a 7.352 de parti sociale, fiecare parte sociala avand o valoare de 268 de euro.

Businessul Auto Cobalcescu provine in proportie de aproximativ 75% din activitatile de service auto si vanzare de automobile marca Dacia si Renault.

Incepand din luna octombrie, societatea va comercializa si marca de automobile Nissan, care se afla intr-o alianta cu producatorul francez de automobile Renault.

Anul trecut, Auto Cobalcescu a vandut aproximativ 2.000 de automobile Dacia si 2.500 de automobile Renault.

Compania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de taximetrie din Capitala.

Auto Cobalcescu a obtinut in 2004 un profit net de 117.000 euro la o cifra de afaceri de 6,3 milioane de euro, potrivit bilantului depus la Finante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO