Companii

Auchan a transformat cu 2 mil. euro primul hipermaket Real. Mai urmează 19. Galerie FOTO

Auchan a transformat cu 2 mil. euro primul hipermaket Real

Auchan a transformat cu 2 mil. euro primul hipermaket Real

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.10.2013, 15:35 14593

Auchan România a încheiat transformarea primului hipermarket Real din cele 20 pe care le-a achiziţionat în acest an de la germanii de la Metro.

Magazinul Auchan Pallady, care are o suprafaţă netă de vânzare de 10.000 de metri pătraţi, este cel mai mare hipermarket din portofoliul francezilor de la Auchan în România şi remodelarea lui a implicat o investiţie de 2 milioane de euro. Magazinul va fi inaugurat joi, 17 octombrie, iar reprezentanţii companiei aşteaptă 10.000 de vizitatori zilnic.

„Echipele reunite Auchan şi Real, cu sprijinul furnizorilor parteneri, au îndeplinit cu succes o formidabilă provocare, aceea de a transforma şi de a deschide porţile Auchan Pallady în mai puţin de 18 zile, sub marca şi comerţul Auchan”, a declarat Patrick Espasa, directorul general al Auchan România.

Retailerul va integra alte şase hipermarketuri Real până la finalul acestui an, printre care cele din Braşov, Oradea şi cartierul Vitan din Capitală, transformarea celorlalte urmând să se facă anul următor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO