Companii

Athenee Palace Hilton are un nou sef

24.01.2003, 00:00 21

Actualul director general al hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti, Paul Hutton, va parasi Capitala la sfarsitul saptamanii viitoare, urmand sa ocupe o noua pozitie de director general la un hotel Hilton din Kuwait.
In cadrul lanturilor hoteliere internationale, schimbarea pozitiei managerilor este un lucru obisnuit la fiecare trei-patru ani. Paul Hutton lucreaza de aproape 20 de ani pentru lantul Hilton si este la conducerea hotelului bucurestean din ianuarie 2000, ocupand anterior diverse functii la hoteluri din Australia, Abu Dhabi, Dubai si Egipt. Astfel, Hutton se va intoarce intr-un loc familiar, Orientul Mijlociu.
El declara la sfarsitul anului trecut pentru ZF Leaders ca, pentru el, "sosirea in Romania a reprezentat o reala imbunatatire a calitatii vietii".
Numele noului manager, care va prelua sefia hotelului vinerea viitoare, nu a fost inca dat publicitatii de oficialii Athenee Palace Hilton.
Hotelul Athenee Palace Hilton, clasificat la cinci stele, a fost inaugurat in 1997, dupa un amplu proces de renovare, ce a necesitat investitii de peste 40 mil. $. In cei cinci ani de activitate, hotelul a incasat peste 80 de milioane de dolari si a gazduit circa 330.000 de turisti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO