Companii

ASF începe un proces de reorganizare care include schimbarea denumirii unor structuri, desfiinţarea unor direcţii, transformarea unor posturi sau transferarea acestora

Autoritatea de Supraveghere Financiară a demarat un program de evaluare a activităţii, instituţia vizând pe de-o parte modernizarea infrastructurii IT în vederea diminuării riscurilor şi pe de altă parte modificarea structurii organizatorice prin unificarea şi centralizarea unor activităţi.

Potrivit ASF, la nivelul celor trei sectoare de supraveghere financiară se va implementa un management unitar care va permite eliminarea unor procese birocratice şi îmbunătăţirea comunicării atât între structurile specializate, cât şi la nivel intersectorial, în special între structurile cu atribuţii de reglementare, autorizare şi cele cu atribuţii de supraveghere şi control.

În acest sens, Consiliul Autorităţii a început anumite modificări în organizarea instituţiei, care vizează schimbarea denumirii unor structuri, desfiinţarea unor direcţii, transformarea unor posturi şi/sau transferarea acestora.

În acelaşi timp, Autoritatea urmăreşte creşterea calităţii formării profesionale a personalului A.S.F., precum şi realizarea unor parteneriate academice pentru atragerea absolvenţilor cu rezultate foarte bune în stagii de internship plătite şi apoi internalizarea lor în funcţie de rezultatele activităţii.  

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.