Companii

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. International Alexander: Creştere constantă în fiecare an

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022....

Autor: Mirabela Tiron

21.07.2022, 11:00 119

Compania de logistică şi transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondată în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, a depăşit anul trecut pragul de afaceri de 500 de milioane de lei (103 mil euro), în creştere faţă de nivelul de 432 milioane de lei  anul anterior, arată datele publice de la mfinante.ro. Compania avea un profit net de puţin peste 10 milioane de lei, la jumătate faţă de anul anterior, dar a depăşit 1.000 de angajaţi, potrivit mfinante.ro.

Compania a bifat anul trecut două tranzacţii - a preluat Vio Transgrup din Dâmboviţa, business controlat de Viorel Angelescu, specializată pe nişa transporturilor internaţionale de mare valoare şi a transporturilor frigorifice. De asemenea, în 2021 a făcut o a doua achiziţie în zona de producţie, a preluat subisdiarele din România şi Cehia ale firmei Brandl Industries, fondată în anul 1970, pentru a le putea oferi clienţilor din industria automotive întregul pachet de servicii. Valoarea tranzacţiilor nu a fost făcută publică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO