Companii

Anuarul de Logistică şi Transporturi 2022. CTP România: „Avem 300 mil. euro pentru investiţii în România în 2022, vrem să ajungem la 2,5 mil. mp“

Ana Dumitrache country head, CTP România

Autor: Bogdan Alecu

08.07.2022, 11:00 212

CTP va investi încă 300 mil. euro în extinderea la nivel naţional, vizând atât construcţia de noi depozite în cadrul platformelor deja existente în Timişoara, Bucureşti, Sibiu sau Targu-Mureş, dar şi achiziţia de centre logistice.

Bucureştiul va continua să atragă noi investiţii pe sectorul industrial, iar printre principalele discuţii se află şi reducerea costurilor legate de energie, în condiţiile în care din costul total în cazul unui depozit, facturile la gaz şi curent electric au o pondere semnificativă.

„Vom instala panouri fotovoltaice în proiectul CTP de la kilometrul 23, CTPark Bucharest West. Este un proiect avansat, iar instalarea primului megawatt va începe până la final de februarie şi va fi pus în funcţiune în aprilie şi vom ajunge la 10 MW. Vom ajunge la o investiţie de 10 mil. euro. Bucureştiul este al cincilea cel mai mare oraş din Europa şi va continua să atragă investiţii în sectorul industrial“, a spus Ana Dumitrache, country head, CTP România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO