Companii

Antreprenorul Florin Rădulescu a vândut restaurantele Osho unei familii care a dezvoltat afacerea Mega Image în România

Antreprenorul Florin Rădulescu a vândut restaurantele...

Autor: Cristina Roşca

12.12.2013, 15:29 2710

Antreprenorul Florin Rădulescu a vândut cele două restaurante de lux Osho din cartierul Primăverii din Capitală către familia Malideros, oameni de afaceri greci care au dezvoltat în România conceptul supermarketurilor Mega Image, vândut apoi către belgienii de la Delhaize, şi totodată cei care au fondat producătorul de lactate Brailact, ce realiza brandul Brenac. Acesta din urmă a intrat în insolvenţă la începutul crizei iar ulterior în faliment.

Restaurantele Osho au fost deschise de antreprenorul român Florin Rădulescu în urmă cu circa trei ani - Osho Steak şi respectiv doi ani – Osho Fish. Omul de afaceri mai deţine şi furnizorul de soluţii integrate de climatizare şi instalaţii AVI Compact cu afaceri de circa 4,5 milioane de euro anul trecut.

„În perioada următoare am planuri mari pentru dezvoltarea afacerii AVI Compact şi de aceea am cosiderat că este mai înţelept să îmi dedic tot timpul acestei afaceri”, spune Florin Rădulescu.

Fiecare client lasă pentru o masă în medie 160-180 de lei, cifra de afaceri cumulată a celor restaurante situându-se anul trecut la circa 2,5 milioane de euro. Reprezentanţii celor două părţi nu au făcut publică valoarea tranzacţiei.

Cititi despre planurile de viitor ale lui Florin Rădulescu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO