Companii

Antreprenori locali. Producătorul Astra Vagoane Călători, controlat de Valer Blidar: Am produs în acest an 62 de tramvaie pentru Bucureşti, Arad şi Brăila. Vom finaliza cu afaceri de peste 500 mil. lei, mai mult decât dublu faţă de anul trecut

Antreprenori locali. Producătorul Astra Vagoane...

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2023, 09:16 64

♦ A câştigat licitaţia pentru şase tramvaie la Brăila, aşteaptă rezultatul la licitaţiile de la Oradea şi Galaţi.

Compania Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, controlată de Valer Blidar, va finaliza acest an cu afaceri de peste 500 mil. lei (100 mil. euro), mai mult decât dublu faţă de anul trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Anul acesta am produs 62 de tramvaie, din care 55 pentru Bucureşti, iar restul pentru Arad şi Brăila. Aşteptăm rezultatul la licitaţiile de la Oradea şi Galaţi, la care ne-am înscris“, a spus pentru ZF Gheorghe Sîrbu, directorul general adjunct al fabricii Astra Vagoane Călători.

Compania a fost unicul ofertant la licitaţia de la Brăila pentru şase tramvaie, un contract de 60 mil. lei, şi s-a înscris şi la licitaţia pentru nouă tramvaie de la Oradea, unde este unic ofertant.

La licitaţia pentru 10 tramvaie de la Galaţi, un contract de 98 mil. lei fără TVA,  la care aşteaptă răspunsul, s-au mai înscris şi turcii de la Bozankaya Otomotiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO