Companii

Antreprenori locali. Ion Comuşi, compania de transport rutier persoane CDI: Traficul de pasageri între judeţe este în scădere

Antreprenori locali. Ion Comuşi, compania de transport...

Autor: Mirabela Tiron

10.11.2022, 17:00 151

♦ Compania estimează anul acesta 800.000 de pasageri, aproape la jumătate faţă de anul trecut.

Compania de transport rutier de persoane CDI Transport Intern şi Internaţional, controlată de omul de afaceri Ion Comuşi, cu afaceri de 17,7 milioane de lei anul trecut, a transportat mai puţini pasageri faţă de anul trecut.

„Traficul de pasageri între localităţi şi judeţe la nivel intern este în scădere de la un an la altul. Anul acesta am transportat 800.000 de pasageri, am rămas doar cu rutele interne“, a spus pentru ZF Ion Comuşi, proprietarul CDI Transport Intern şi International.  Anul trecut compania anunţa un trafic 1,5 milioane de pasageri pe rute interne. Baza companiei în Capitală este autogara Ritmului, de pe strada cu acelaşi nume, din sectorul 2. Activitatea de bază a firmei constă în transportul terestru de călători prin curse regulate în regim interjudeţean, completată prin transportul în baza curselor regulate speciale şi a curselor ocazionale.  Prin­tre cele mai solicitate destinaţii cu frecvenţă zilnică se numără Bucureşti, Braşov, Bistriţa, Brăila, Focşani, Piatra Neamţ, Suceava, Reghin, Sighişoara şi alte oraşe. „Anul trecut am finalizat cu o cifră de afaceri de 17,7 milioane de lei iar pentru acest an am estimat creştere cu 28% dar nu din transport“, a mai spus el.

Compania de transport de persoane CDI a fost înfiinţată în 1996 şi are o flotă de maşini Mercedes-Benz Sprinter 516 CDI, Mercedes-Benz „Cibro“, Mercedes-Benz Intouro, Mercedes-Benz Turismo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO