Companii

Antreprenori locali. Fabrica Deltaica Seafood din Tulcea va finaliza anul cu afaceri de aproape 40 de mil. lei: „Piaţa este în creştere pe preparatele din peşte, este clar o tendinţă către consumul de produse cât mai sănătoase“

Daniel Buhai, director general al Deltaica

Daniel Buhai, director general al Deltaica

Autor: Mirabela Tiron

19.12.2023, 00:06 143

Compania vinde preparate din peşte, precum salate de icre, sardeluţe marinate sau batogul de sturion Produsele sunt vândute în marile lanţuri de retail.

Compania Deltaica Seafood, care produ­ce preparate din peşte, deţinută de soţii Daniela şi Daniel Buhai din Tulcea, va finaliza acest an cu afaceri de 39,7 milioane de lei, în uşoară creştere faţă de anul trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Ne-am dublat capacitatea de producţie ca spaţii de producţie. Suntem fericiţi că avem o piaţă în creştere. Este clar o tendinţă către consumul de produse bio, cât mai sănă­toase, o creştere pentru produsele din peşte“, a declarat pentru ZF Daniel Buhai, director general al Deltaica (fosta Miadmar HDP). Compania a demarat investiţia în extindere şi modernizare încă de anul trecut, în total suma investită a ajuns la 1,7 mil. euro, o parte din această sumă reprezen­tând un credit Agro IMM Invest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO