Companii

Ana Consulea, unul dintre cei mai cunoscuţi cofetari ai Bucureştiului: Lucrăm pentru a lansa un nou spaţiu, un concept construit în jurul îngheţatei. Înainte de a deschide Zelato, Ana Consulea a pus bazele Zexe Braserie

Ultima ediţie a revistei Business Magazin propune o selecţie de subiecte out of the box, cu lideri ai unor pieţe atipice, cu formatori de tendinţe din domeniul bancar, analize despre efectele nebănuite ale celui mai bizar an din ultimele decenii, dar şi idei de afaceri care ar putea lansa noi antreprenori chiar mâine.

Ultima ediţie a revistei Business Magazin propune o selecţie de subiecte out of the box, cu lideri ai unor pieţe atipice, cu formatori de tendinţe din domeniul bancar, analize despre efectele nebănuite ale celui mai bizar an din ultimele decenii, dar şi idei de afaceri care ar putea lansa noi antreprenori chiar mâine.

Autor: Roxana Petrescu

05.08.2021, 16:30 394

Ana Consulea, poate cel mai cunoscut cofetar al Bucureştiului, deschidea în urmă cu un an Zelato, o gelaterie-chioşc cu servire în aer liber, chiar la intrarea în Herăstrău. Aromele atipice, cum sunt cele de eugenie sau ananasul cu piper, plus designul prietenos au creat în jurul micuţei gelaterii o atmosferă ludică, bună pentru a ne atrage atenţia de la perioada atât de dificilă experimentată de toţi. Iar invitaţia la joacă a funcţionat, Ana Consulea fiind gata să ducă Zelato la un alt nivel, scrie revista Business Magazin. „Lucrăm de zor pentru a lansa un nou spaţiu în Bucureşti, un «frate» al lui Zelato, un concept construit în jurul produsului vedetă, îngheţata, dar care va avea şi alte produse, bineînţeles”, spune Ana Consulea, Chef Cofetar & owner Zexe Braserie şi Zelato.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO