Companii

Ambiţia lui Mircea Cotigă, CEO al Rock Development Holding, este să convingă lanţul hotelier Kempinski să i se alăture şi în proiecte din Bucureşti şi de pe litoral

Ambiţia lui Mircea Cotigă, CEO al Rock Development...

Autor: Miruna Diaconu

06.12.2023, 00:05 747

♦ Rock Development Holding a anunţat încheierea unui parteneriat cu Kempinski, un important lanţ hotelier poziţionat pe segmentul de lux, care ar urma să vină în Poiana Braşov ♦ Rock Development Holding este deţinută de Constantin Mihali şi Eugenia Roateş, amândoi cu câte 45% din acţiuni, şi Mircea Cotigă, care deţine 10% din acţiunile companiei, potrivit platformei Termene.ro.

Mircea Cotigă, CEO al Rock Deve­lop­ment Holding, o companie care dezvoltă proiecte imobiliare în Bucureşti, printre care şi Avrig Park Residence, vrea să convingă Kempinski să i se alăture în proiecte din Bucureşti şi de pe litoral. Compania locală a anunţat încheierea unei colaborări cu Kempinski, unul dintre cele mai vechi lanţuri hoteliere din Europa activând pe segmentul de lux, pentru un hotel de cinci stele care va fi amplasat în Poiana Braşov.

„Proiectul din Poiana Braşov este de­butul parteneriatului dintre Grupul Rock Development Holding şi Kempinski Hotels. Am ales să începem astfel deoarece Poiana Braşov prezintă câteva avantaje strategice esenţiale pentru o dezvoltare de succes. Din­colo de faptul că este o staţiune de tradiţie pentru România, Poiana Braşov are cea mai importantă infrastructură turistică din România. Parteneriatul nostru cu Kempinski Hotels este abia la început, în viitorul apro­piat intenţionăm să dezvoltăm împreună un proiect în Bucureşti şi ulterior unul pe lito­ralul românesc“, spune pentru ZF Mircea Cotigă, CEO Rock Development Holding.

Într-un interviu acordat ZF în 2022, Christophe Piffaretti, chief development officer Kempinski Hotels şi membru al Consiliului de Administraţie, anunţa că grupul hotelier se uită la piaţa din România, iar ca punct de intrare în ţară ar fi fost un hotel sau un proiect cu utilizare mixtă care să combine un hotel cu servicii de lux şi reşedinţe private în Bucureşti, iar mai apoi ar urma să se uite în restul ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO