Companii

Alina Bulgariu, care a făcut parte în ultimii 13 ani din boardul companiei germane Intersnack, a fost numită Vicepreşedinte Financiar la Ursus Breweries

Alina Bulgariu, care a făcut parte în ultimii 13 ani...

Autor: Roxana Rosu

05.10.2021, 14:41 350

Alina Bulgariu, care a făcut parte în ultimii 13 ani din boardul companiei germane Intersnack, a fost numită Vicepreşedinte Financiar la Ursus Breweries, ea alăturându-se echipei executive a producătorului de bere din 1 octombrie.

Noul vicepreşedinte are o experienţă de peste 25 de ani în industria FMCG.

Ea şi-a început cariera alături de Coca-Cola HBC, unde a deţinut diverse funcţii în departamentul Financiar. Apoi, în 2000, a făcut trecerea către Japan Tobacco International, în rolul de Finance Manager, ulterior devenind Finance Director. În 2007 a preluat rolul de Chief Financial Officer al companiei Altex, iar în ultimii 13 ani a făcut parte din board-ul Intersnack, având funcţia de Chief Financial Officer.

Înainte de a se alătura echipei Ursus Breweries responsabilităţile ei au acoperit şi aria de Business Controlling pentru Europa Centrală şi de Est la Intersnack.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO