Companii

Alexandru Harsany, partener NNDKP, pleacă din firmă

Autor: Cristi Moga

06.07.2011, 00:00 453

Alexandru Harsany, partener şi coordonator al practicii deproprietate intelectuală din cadrul casei de avocatură NestorNestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), va părăsi firma pentrua deveni consultant independent, au anunţat reprezentanţiiNNDKP.

Harsany, 36 de ani, a lucrat în cadrul NNDKP timp de 14 ani, iarla începutul anului 2007 a fost desemnat partener în cadrul firmei,locul doi pe piaţa avocaturii în funcţie de veniturile încasate în2010 - 13,6 mil. euro.

"Doresc să îi mulţumesc lui Alexandru pentru cei 14 anipetrecuţi împreună şi pentru activitatea depusă în cadrul firmei şisă îi urez mult succes în continuare. Alexandru a fost un membruimportant al firmei", a comentat plecarea Ion Nestor, partenersenior şi fondator al NNDKP, firmă care numără 145 de avocaţi şiconsultanţi, dintre care 16 parteneri, după plecarea lui AlexandruHarsany.

Plecarea vine la o distanţă de trei ani de la desprinderearealizată de alţi trei parteneri din cadrul firmei care au decis săformeze o nouă casă de avocatură - PeliFilip - pe o piaţă în care,până la un anumit punct, plecările şi fuziunile reprezintă un lucruobişnuit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO