Companii

Al doilea restaurant Wienerwald se deschide pe Calea Floreasca

Autor: Cristina Roşca

12.10.2011, 13:46 204

Tunc şi Ali Capa, fostul preşedinte, respectiv director de investiţii ai companiei Anchor Grup, proprietarul primelor malluri din Capitală (Bucureşti Mall şi Plaza România), investesc circa 150.000 de euro în deschiderea celui de-al doilea restaurant Wienerwald în Capitală, potrivit calculelor ZF. Noua unitate va fi amplasată pe Calea Floreasca, 145.

După ce a investit circa 150.000 de euro în restaurantul deschis în luna aprilie în zona Vitan din Capitală, Capa spunea în urmă cu câteva luni că va mai deschide alte două restaurante Wienerwald în Capitală, unul în zona Floreasca şi unul într-un centru comercial, al cărui nume nu îl dezvăluia.

El mai spunea că în ultimii ani s-a schimbat comportamentul de consum, oamenii fiind mai reticenţi în a cheltui. Totuşi, criza financiară nu i-a făcut pe români să nu mai iasă în oraş, ci i-a făcut să vâneze promoţiile, potrivit lui Ali Capa. El explica faptul că numărul clienţilor nu s-a schimbat, ci valoarea bonului mediu, care este de fapt şi problema.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO