Companii

Agricover şi-a făcut bugetul pe afaceri de 332 mil. euro cu marjă netă de 1%

Robert Arsene, directorul general al Agricover

Robert Arsene, directorul general al Agricover

Autor: Gabriel Razi

28.05.2014, 00:00 213
Agricover, unul dintre cei mai mari integratori de servicii şi distribuitori din agrobusiness, şi-a bugetat în acest an afaceri de 332 milioane de euro, în creştere cu 30% faţă de anul calendaristic precedent şi previ­zionează obţinerea unei marje nete puţin peste 1%.
 
„Ne concentrăm pe consolidarea modelului de bu­siness care să le ofere clienţilor soluţii rapide şi eficiente. Implementăm sisteme informatice astfel încât, în timp, să reuşim minimizarea riscurilor tuturor par­te­ne­rilor“, a spus Robert Arsene, directorul general al Agri­cover.
 
Grupul deţinut de omul de afaceri Jabar Kanani şi-a diversificat operaţiunile în ultimii patru ani pe fondul creşterii competiţiei pe piaţa distribuţiei de se­minţe, îngrăşăminte şi se­minţe, dar şi pe seg­mentul comerţului cu cereale şi seminţe olea­ginoase. Filo­sofia omului de afaceri de origine azero-iraniană este aceea de a-şi îndrepta compania în funcţie de cererea ve­nită din ferme. Pe această linie, grupul a construit o di­vizie de finan­ţări şi asigurări agri­cole, una de comerţ cu animale vii, carne şi furaje sau un magazin online pentru micii fermieri.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO