Companii

Agenţia de turism a lui Dragoş Anastasiu introduce un charter spre Turcia

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2012, 00:00 313

Agenţia de turism Nova Travel, deţinută de Dragoş Anastasiu, care mai are în proprietate compania de transport de persoane Eurolines, va introduce din iunie un zbor charter spre Antalya în parteneriat cu operatorul german TUI. În Turcia au mers anul trecut în vacanţă aproape jumătate de milion de români, fiind una dintre destinaţiile de vacanţă preferate de români alături de insulele greceşti, potrivit datelor din piaţă.

"O dată pe săptămână din iunie până în septembrie vom trimite un avion cu 189 de locuri în Turcia, acesta fiind primul charter marca TUI. Ne aşteptăm să transportăm aproape 3.000 de români în vacanţă în Turcia", a declarat omul de afaceri Dragoş Anastasiu.

Anul trecut, Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, care deţine 52 de agenţii de turism pe piaţa românească, a încheiat un parteneriat cu operatorul din turism TUI Travel, lider european pe piaţa de servicii turistice, prin care pachetele de vacanţă ale TUI se vor găsi în reţeaua de agenţii a omului de afaceri. Grupul Eurolines a cumpărat în 2004 Nova Turism, care realizează în prezent pachetele de vacanţă şi care a finalizat anul trecut cu afaceri de 3 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO