Companii

Agenţia de comunicare digitală Ideologiq ţinteşte afaceri de peste 1,7 mil. euro la finalul anului, plus 21%. Compania vrea să dezvolte divizia de gaming şi evenimente online şi să continue extinderea la nivel regional

Adrian Ichim şi Adrian Apostol

Adrian Ichim şi Adrian Apostol

Autor: Cristina Bellu

08.03.2021, 11:55 444

Agenţia de comunicare digitală Ideologiq, parte din grupul Ascendis, principalul jucător din piaţa de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale, a încheiat 2020 cu afaceri de 1,4 milioane de euro, echivalentul unei creşteri de 30% comparativ cu anul precedent, şi estimează venituri de peste 1,7 mil. euro la finalul acestui an.

„În ciuda contextului, am reuşit să ne păstrăm echipa în format complet şi mai mult decât atât să creştem business-ul cu 30% comparativ cu anul 2019, iar asta reprezintă un succes pentru noi”, spune Adrian Ichim, fondator şi partener Ideologiq.

Adaptabilitatea a fost factorul cheie care a contribuit la continuitatea activităţii în 2020, întrucât suplimentar serviciilor oferite deja clienţilor, echipa Ideologiq a introdus şi organizarea evenimentelor online. Mai mult decât atât, au dezvoltat o platformă de evenimente online 3D interactivă, în care au fost recreate elemente care îi determinau pe oameni să participe la evenimentele offline. Totodată, agenţia Ideologiq a dezvoltat şi componenta de programe de loyalty, atât programe de loyalty B2B, dar şi programe de loyalty dedicate angajaţilor sub forma de programe EVP Loyalty Rewards.

„Fiind o agenţie digitală de comunicare, din fericire nu ne-a fost greu să ne adaptăm la regulile impuse de pandemie.(...) Suntem recunoscători de faptul că business-ul a crescut, indiferent de situaţia actuală şi suntem nerăbdători să punem în practică toate proiectele pe care le avem în plan pentru anul acesta", adaugă Adrian Apostol, Fondator şi Partener Ideologiq.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO