Companii

Adrian Mihai, FAN Courier: Sunt multe incertitudini, s-a temperat şi creşterea din comerţul online, văd doar o creştere uşoară a pieţei în acest an

Adrian Mihai, CEO FAN Courier: Creşterea cheltuielilor a fost majoră, ne-a dat peste cap bugetul, pe care l-am revizuit de mai multe ori. Credem că vor urma şi alte bulversări în piaţă şi încercăm să ne pregătim.

Adrian Mihai, CEO FAN Courier: Creşterea cheltuielilor a fost majoră, ne-a dat peste cap bugetul, pe care l-am revizuit de mai multe ori. Credem că vor urma şi alte bulversări în piaţă şi încercăm să ne pregătim.

Autor: Mirabela Tiron

02.08.2022, 18:00 97

♦ „Creşterea majoră a cheltuielilor ne-a dat peste cap bugetul, pe care l-am revizuit de mai multe ori. În S1 avem o creştere uşoară a afacerilor.“

FAN Courier, liderul pieţei de curierat, o companie fondată în 1998 de Felix Pătrăşcanu, Adrian Mihai şi Neculai Mihai, cu afaceri de un miliard de lei anul trecut, a finalizat primul semestru din acest an cu o uşoară creştere a afacerilor, în condiţiile în care vânzările din online s-au temperat.

„Am avut o creştere uşoară în primele şase luni din acest an, cu 4-6%, aşteptăm să vedem ce va aduce finalul de an. Creşterea cheltuielilor a fost majoră, ne-a dat peste cap bugetul, pe care l-am revizuit de mai multe ori. Credem că vor urma şi alte bulversări în piaţă şi încercăm să ne pregătim. Cheltuielile au fost influenţate de creşterea cu 40% a combustibilului, creşterile de la utilităţi, inflaţia, creşterea euro, noi avem toate contractele de închiriere în euro“, a declarat pentru ZF Adrian Mihai, CEO al FAN Courier, unul dintre fondatorii companiei. Liderul pieţei de curierat are peste 55.000 de clienţi la nivel naţional, majoritatea persoane juridice, şi operează o flotă auto de 4.400 de maşini, potrivit ultimelor date.

„Sunt multe incertitudini  în piaţă, s-a temperat şi creşterea din comerţul online, per ansamblu văd doar o creştere uşoară a pieţei de curierat în acest an, să vedem ce urmează în octombrie, noiembrie, de­cembrie, lunile cele mai bune din curierat“, a mai spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO