Companii

Abatorul Periş, unul dintre cei mai mari jucători din industria cărnii: Diversificăm portofoliul de produse cu valoare adăugată. Abatorul Periş a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 343,8 milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul precedent

Abatorul Periş, unul dintre cei mai mari jucători din...

Autor: Florentina Niţu

22.06.2023, 18:00 259

Abatorul Periş, business deţi­nut de Jabbar Kanani, fondatorul Agricover, vrea să îşi consolideze poziţia pe piaţa cărnii prin adaptarea constantă la nevoile consumatorilor. Astfel, îşi îndreaptă investiţiile în diversificarea portofoliului de produ­se cu valoare adăugată, clienţii căutând prospeţime, dar şi produse cu un conţinut caloric mai scăzut.

„Priorităţile de investiţii ale Aba­torului Periş continuă direcţia strate­gică de diversificare a portofoliului de produse cu valoare adaugată, antici­pând preocuparea în creştere a con­su­matorilor pentru calitate şi prospe­ţime, dar şi pentru un conţinut caloric mai scăzut sau pentru reducerea im­pactului asupra mediului“, au răs­puns reprezentanţii companiei Aba­torul Periş la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării unui nou catalog „Cei mai mari jucători din econo­mie“, ediţia 2023. Ei nu au înaintat cifre privind valoarea investiţiilor.

În acest context, ei afirmă că au oportunitatea de a-şi creşte ponderea vânzărilor de produse cu valoare adă­u­gată după ce în ultimii ani au in­vestit preponderent în diversificarea capa­cităţilor de producţie şi a canale­lor de distribuţie pentru a putea pro­duce şi comercializa cantităţi semni­ficative de produse ultra-fresh.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO