Companii

50 de companii din Marea Britanie nu îşi vor trimite angajaţii la birou în viitorul apropiat. În România, doar 27% dintre angajaţi pot lucra de acasă

50 de companii din Marea Britanie nu îşi vor trimite...

Autor: Andreea Dragoş

26.08.2020, 17:54 63

Mai multe companii au fost întrebate de BBC dacă îşi vor trimite angajaţii la birou în viitorul apropiat şi cele mai multe au răspuns negativ. Angajaţii Facebook nu se vor întoarce la birou până în iulie 2021. În România, doar 27% dintre angajaţi pot lucra de acasă.

În Marea Britanie, 50 dintre cei mai mari angajatori susţin că nu-şi vor trimite angajaţii înapoi la birou în viitor, conform unui sondaj realizat de BBC.

Multe companii au declarat că oferă flexibilitate celor care doresc să se întoarcă la birou, în special în sectoarele bancare şi financiare.

Nici Facebook nu intenţionează întoarcerea angajaţilor la birou până în 2021.

În România doar 27% dintre angajaţi pot lucra de acasă, adică echivalentul a 1,5 milioane de salariaţi, conform ultimelor date şi suntem ultimii din UE la acest capitol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO