Business Travel

Omniasig: Agenţia Omnia Turism avea asigurarea pentru riscul rambursării cheltuielilor de şi/sau a sumelor achitate de turist în cazul falimentului. Persoanele păgubite îşi pot recupera daunele

OMNIASIG Vienna Insurance Group, una dintre cele mai mari companii de asigurări generale din România, parte a grupului Vienna Insurance Group (VIG), a confirmat astăzi faptul că agenţia Omnia Turism este asigurată la societatea lor pentru riscul privind rambursarea cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turist în cazul insolvabilităţii sau falimentului agenţiei de turism.

Suma asigurată este de 50.000 USD/polita de asigurare, în conformitate cu  prevederile legale, au mai anunţat reprezentanţii Omniasig.

 “Persoanele păgubite vor avea posibilitatea să contacteze OMNIASIG Vienna Insurance Group la numărul de call-center 021-9669 pentru avizarea daunelor şi pentru întocmirea dosarelor de daună şi completarea acestora cu documentele justificative necesare.”

Obiectul poliţei de asigurare constă în acoperirea de către asigurător a riscului de neplată a debitului pe care îl are asiguratul faţă de turişti (beneficiarii asigurării), cauzat de neexecutarea integrală sau parţială a contractelor de comercializare a pachetului de servicii turistice încheiate cu aceştia, în cazul insolvabilităţii sau falimentului asiguratului.

Vienna Insurance Group este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria, precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de 190 de ani în domeniul asigurărilor, având aproximativ 25.000 de angajaţi.

 
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.