Business Travel

Nicu Hagi­vreta şi Alessio Karkhi, un fost acţionar al Dent Estet şi un dezvoltator imobiliar, investesc într-un complex turistic din judeţul Vâlcea

Proiectul Murotti Valley va fi amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri) din judeţul Vâlcea.

Proiectul Murotti Valley va fi amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri) din judeţul Vâlcea.

Autor: Cristina Bellu

28.07.2020, 00:05 2450

♦ În primă fază sunt planificate 74 de vile şi un hotel.

Doi antreprenori - Nicu Hagi­vreta şi Alessio Karkhi - dezvoltă un proiect de 10 milioane de euro în zona Horezu, proiect de turism ce va cuprinde 74 de vile cu două, trei şi patru camere şi un hotel.

Investitorii sunt Nicu Hagi­vreta, care până în 2017 a deţinut 50% din Dent Estet, cea mai mare reţea locală de clinici stomalogice, şi Alessio Karkhi, care şi-a pus amprenta pe mai multe proiecte rezidenţiale din Capitală.

Proiectul Murotti Valley va fi amplasat în zona Vârful Roman (1.850 de metri) din judeţul Vâlcea. Prima fază a proiectului presupune investiţii de 10 milioane de euro şi va include construcţia a 74 de vile cu două, trei şi patru camere, care vor fi finalizate în primul trimestru din 2021 (39 de unităţi) şi la finalul lui 2021 (35 de unităţi), precum şi a unui hotel, potrivit datelor transmise de reprezentanţii SVN Romania, consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO