Business Travel

Hotelul International din Sinaia: Ianuarie a fost o lună foarte bună, cu un grad de ocupare de 80%

Marius Vânătoru, directorul de marketing: Sinaia a început să atragă mai  mulţi turişti. Dacă înainte clienţii corporate aduceau 70% din afaceri, iar turiştii individuali generau 30%, în acest an vrem să ajungem la o contribuţie egală cu 50% pe fiecare segment, atacăm piaţa de leisure, a turiştilor individuali, după ce am dezvoltat facilităţi de divertisment.

Marius Vânătoru, directorul de marketing: Sinaia a început să atragă mai mulţi turişti. Dacă înainte clienţii corporate aduceau 70% din afaceri, iar turiştii individuali generau 30%, în acest an vrem să ajungem la o contribuţie egală cu 50% pe fiecare segment, atacăm piaţa de leisure, a turiştilor individuali, după ce am dezvoltat facilităţi de divertisment.

Autor: Mirabela Tiron

14.02.2019, 00:05 314

În 2018 afacerile au crescut cu 12%, iar pentru 2019 creşterea bugetată este de12-14%

Hotelul de patru stele International din Sinaia, la care deţine acţiuni familia fostului preşedinte ASF Dan Radu Ruşanu, a finalizat anul trecut cu afaceri mai mari cu 12% iar pentru acest an estimează un avans cuprins între 12%, şi 14%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO