Business Travel

Hotelul de patru stele Zenith din Mamaia, controlat de fondul de inestiţii RC2, a raportat afaceri de 13,7 milioane lei în 2019, în creştere cu 15%

Hotelul de patru stele Zenith din Mamaia, controlat de...

Autor: Miruna Diaconu

26.08.2020, 17:35 551

♦ Fondul de investiţii RC2 a transformat fostul hotel Golden Tulip din Mamaia (fostul Fantasy Beach) în Zenith – Top Country Line Hotel – Conference & Spa.

Hotelul de patru stele Zenith din Mamaia, controlat de fondul de investiţii RC2, a încheiat anul trecut cu afaceri de 13,7 milioane lei, în creştere cu 15% faţă de anul anterior când afacerile au fost de 11,9 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Compania Mamaia Resort Hotels, care administrează hotelul de patru stele Zenith din Mamaia, a înregistrat pierderi de 263.000 lei, faţă de profitul din anul anterior de 211.000 lei, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Hotelul de patru stele Zenith - Top Country Line - Conference& Spa (fostul Golden Tulip şi fostul Fantasy Beach) se află în nordul staţiunii Mamaia şi este una dintre cele mai mari unităţi de pe litoral, cu o capacitate de 290 de camere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO