Business Travel

Hotelul Cişmigiu a atras un nou chiriaş. La etajul şase s-a deschis restaurantul Ici et Là, pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi

Aproape 88% din clienţii hote­lului de patru stele sunt oameni de afaceri străini, care vin pentru business în Capitală.

Aproape 88% din clienţii hote­lului de patru stele sunt oameni de afaceri străini, care vin pentru business în Capitală.

Autor: Mirabela Tiron

01.04.2016, 00:05 392

Hotelul Cişmigiu din Bucureşti, o clădire monument a ora­şului, a atras un nou chiriaş, restaurantul Ici et Là, care ocupă 400 de metri pătraţi, la etajul şase al hotelului. Restau­ran­tul este controlat de bucătarul francez Philippe Dupré. „Toate spaţiile libere au fost închiriate, în restaurantul fran­ţuzesc pot servi micul dejun oaspeţii hotelului“, a declarat Geor­geta Grecu, directorul general al hotelului, fără a preciza nivelul chiriei.

În clădire se mai află alţi trei chiriaşi - berăria Gambrinus, Insti­tutul Cervantes şi Humanitas, care aduc venituri de peste un milion de euro din plata chi­riei, potrivit estimărilor ZF. Banii din chirii însă nu intră în contul hotelului, ci în cel al com­paniei Hercesa Imobiliare, dez­vol­tatorul unităţii hoteliere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
Cele mai citite ÅŸtiri
AFACERI DE LA ZERO