Business Travel

Antreprenori locali. Virgil Harabagiu, proprietarul Perla Bucegi din Sinaia: A dispărut turismul de trei-şapte zile, avem acum doar turism de weekend

Virgil Harabagiu, proprietarul Perla Bucegi: Este din  ce în ce mai greu să rezişti în turism. Turistul vrea mereu ceva nou. Mai  mult, a dispărut turismul de trei-şapte zile, avem acum doar turism de weekend. Am făcut şi ofertă la preţ cu 50% în timpul săptămânii dar tot nu vine nimeni.

Virgil Harabagiu, proprietarul Perla Bucegi: Este din ce în ce mai greu să rezişti în turism. Turistul vrea mereu ceva nou. Mai mult, a dispărut turismul de trei-şapte zile, avem acum doar turism de weekend. Am făcut şi ofertă la preţ cu 50% în timpul săptămânii dar tot nu vine nimeni.

Autor: Mirabela Tiron

01.03.2019, 15:00 1577

Antreprenorul Virgil Hara­bagiu, proprietarul Perla Bucegi, una dintre cele mai mari companii hoteliere pe Valea Prahovei, ce operează mai multe unităţi de cazare, cu afaceri de 11 milioane de lei anul trecut, spune că de aproape doi ani încearcă să obţină autorizaţia pentru extinderea Cabanei Schiorilor, procesul fiind extrem de birocratic.

„Stau şi nu pot să fac nimic din cauza hârtiilor, nu te sprijină nimeni, avem banii de investiţii, dar nu avem autorizaţia pentru că sunt foarte multe hârtii. Birocraţia este foarte mare“, a spus antreprenorul Virgil Harabagiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO