Business Travel

Accor va deschide primul hotel Ibis Styles de la malul mării. Antreprenorul român Aurelian Marin a încheiat un parteneriat cu grupul internaţional pentru hotelul Dana Holiday Club

Accor va deschide primul hotel Ibis Styles de la malul...

Autor: Miruna Diaconu

05.03.2024, 10:29 3059

Accor, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din Europa, a semnat un acord de franciză cu compania Paradis Hotels & Resort, administrată de antreprenorul român Aurelian Marin, pentru a trece hotelul Dana Holiday Club sub brandul Ibis Styles, care se va redeschide sub noul nume în luna iunie a acestui an. Proiectul marchează debutul brandului Ibis Styles pe litoralul românesc.

„Ibis Styles este renumit pentru designul său dinamic şi temele inedite abordate, care se inspiră din cultura, istoria şi frumuseţea naturală a destinaţiei. Fiecare hotel sub acest brand oferă o poveste unică şi o experienţă captivantă pentru oaspeţii săi. Noul ibis Styles Venus nu numai că dovedeşte angajamentul nostru de a ne extinde prezenţa în România, dar sporeşte şi atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Neagre”, spune Cătălina Toma, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

Hotelul trece printr-un proces de renovare la finalul căruia va avea 179 de camere, o piscină exterioră, restaurant şi o sală de fitness, care se va deschide din 2025.

„Suntem bucuroşi de parteneriatul cu Accor şi de venirea brandului ibis Styles în Venus. Această transformare ne permite să ridicăm Dana Holiday Club la noi standarde de ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu abordarea inovatoare şi orientată spre client a brandului ibis Styles. Aşteptăm cu nerăbdare să ne primim oaspeţii în această unitate deosebită, unde îşi pot crea amintiri pentru toată viaţa înconjuraţi de farmecul staţiunii Venus”, spune Aurelian Marin, reprezentant al Paradis Hotels & Resorts, compania deţinătoare a Dana Holiday Club.

Aurelian Marin mai deţine şi agenţia de turism Paradis Tours şi alte hoteluri pe litoral.

Antreprenorul a anunţat la începutul acestui an într-un interviu acordat Ziarului Financiar despre parteneriatul încheiat cu un operator hotelier internaţional pentur unul din hotelurile sale de pe litoral, însă nu a menţionat atunci despre ce hotel e vorba sau numele operatorului.

Reţeaua ibis Styles din România include ibis Styles Arad, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Styles Bucharest City Center, ibis Styles Bucharest Erbas, ibis Styles Dunarea Galati ibis Styles Pitesti Arges şi ibis Styles Sibiu Arsenal. Odată cu adăugarea ibis Styles Venus, Accor continuă să îşi consolideze prezenţa în întreaga ţară, oferind opţiuni de cazare şi calitate şi diverse pentru călătorii locali şi internaţionali.

Grupul Paradis are două hoteluri în proprietate şi restul în administrare. În 2020, grupul a cumpărat hotelul Dana, de patru stele din Venus, iar în 2022 a achiziţionat resortul Dana Holiday Club de patru stele din Venus.

Grupul a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro şi estimează pentru 2024 o creştere la 10 milioane de euro.

Antreprenorul are unităţi de cazare în Venus, Jupiter, Saturn şi Mamaia, cu un total de 2.700 de locuri de cazare de patru, trei şi două stele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO