Business Internaţional

Vrei să îţi cumperi casă? ANAF anunţă data când scoate la licitaţie mai multe imobile şi mai multe bijuterii din metale preţioase

Vrei să îţi cumperi casă? ANAF anunţă data când...

Autor: Dorin Oancea

11.02.2023, 16:37 2519

ANAF organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri Bucureşti,  licitaţii publice pentru vânzarea unor bunurilor imobile şi a unor obiecte din metale şi/sau pietre preţioase, anunţă instituţia. 

Astfel, în data de 15.februarie, are loc licitaţia pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la preţul total de pornirede peste 2,2 milioane de lei.

În data de 16 februarie are loc licitaţia pentru valorificarea a 34 gropuri care cuprind obiecte de natura metalelor şi/sau pietrelor preţioase la valoarea totală de pornire a licitaţiei de peste 1,5 milioane de lei.

Anunţurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) şi cuprind toate informaţiile necesare înscrierii la licitaţie.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO