Business Internaţional

Un om de afaceri din Dâmboviţa a dezinfectat toate străzile din comună pe cheltuiala proprie

Un om de afaceri din Dâmboviţa a dezinfectat toate...

Autor: Laura Petrescu

31.03.2020, 12:03 220

Un om de afaceri din Lunguleţu, judeţul Dâmboviţa, ajutat de fraţii săi şi de prieteni, a dezinfectat străzile din toată comuna pe cheltuiala proprie. El vrea să facă acest lucru săptămânal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Omul de afaceri George Duţu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tot ce a făcut a fost din solidaritate. Astfel, el a anunţat primăria din localitate şi a început o acţiune de dezinfecţie pe străzile din toate satele comunei.

Dezinfecţia a fost făcută cu substanţe care fac parte din Registrul Naţional al Produselor Biocide, recomandate pentru acest tip de acţiune.

„Din solidaritate. Dacă nimeni nu ia atitudine în comună, am zis să fac eu. Am cumpărat dezinfectant, 2000 de lei m-a costat. Cu fraţii mei, suntem 5 fraţi, şi doi prieteni am făcut. Personal am fost cu tractorul. Am făcut cu ce utilaje avem. Nu a rămas stradă din comună pe care să nu o fi stropit”, a declarant Duţu.

Acesta spune că este hotărât să continue acţiunea. „O să dau cu dezinfectant pe străzi, pe timpul pandemiei, în fiecare duminică”, a adăugat omul de afaceri.

George Duţu are 400 de hectare plantate cu legume pe care le vinde supermarketurilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO