Business Internaţional

Un dealer auto a cerut arestarea unui client după ce a i-a vândut din greşeală o maşină cu un discount prea mare

Un dealer auto a cerut arestarea unui client după ce a i-a vândut din greşeală o maşină cu un discount prea mare

Foto: Google Street View

Autor: Radu Racu

05.10.2012, 18:03 14247

Un bărbat din statul american Virginia a petrecut patru ore după gratii după ce a refuzat să semneze un contract nou de vânzare-cumpărare a unei maşini, pentru care personalul reprezentanţei auto a insistat pentru că oferiseră din greşeală o reducere prea mare la primul act încheiat, scrie autoblog.com.

Agentul de vânzări de la reprezentanţa Chevrolet din Chesapeake, Virginia, i-a oferit din greşeală un discount de 5.600 de euro lui Danny Sawyer, pentru modelul Chevrolet Traverse. Ulterior, agentul de vânzări şi-a dat sema de greşeală şi a încercat să întocmească un contract nou, însă Sawyer a refuzat. Personalul reprezentaţei auto a chemat poliţia, care l-a reţinut pe Sawyer timp de patru ore, până la clarificarea situaţiei.

Directorul reprezentanţei auto şi-a cerut scuze faţă de Sawyer după clarificarea incidentului, precizând că e gata să îi ofere discountul de 5.600 de dolari prevăzut iniţial, însă a fost prea târziu: clientul îşi consultase deja avocatul şi a anunţat că vor da în judecată firma şi vor cere despăgubiri de 2,2 milioane dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO