Un dealer auto a cerut arestarea unui client după ce a i-a vândut din greşeală o maşină cu un discount prea mare

Autor: Radu Racu 05.10.2012

Un bărbat din statul american Virginia a petrecut patru ore după gratii după ce a refuzat să semneze un contract nou de vânzare-cumpărare a unei maşini, pentru care personalul reprezentanţei auto a insistat pentru că oferiseră din greşeală o reducere prea mare la primul act încheiat, scrie autoblog.com.

Agentul de vânzări de la reprezentanţa Chevrolet din Chesapeake, Virginia, i-a oferit din greşeală un discount de 5.600 de euro lui Danny Sawyer, pentru modelul Chevrolet Traverse. Ulterior, agentul de vânzări şi-a dat sema de greşeală şi a încercat să întocmească un contract nou, însă Sawyer a refuzat. Personalul reprezentaţei auto a chemat poliţia, care l-a reţinut pe Sawyer timp de patru ore, până la clarificarea situaţiei.

Directorul reprezentanţei auto şi-a cerut scuze faţă de Sawyer după clarificarea incidentului, precizând că e gata să îi ofere discountul de 5.600 de dolari prevăzut iniţial, însă a fost prea târziu: clientul îşi consultase deja avocatul şi a anunţat că vor da în judecată firma şi vor cere despăgubiri de 2,2 milioane dolari.