Business Internaţional

Un agent imobiliar a vândut o garsonieră de 3 milioane de dolari printr-o aplicaţie de mesagerie online

Un agent imobiliar a vândut o garsonieră de 3 milioane...

Autor: Ştefan Stan

12.04.2014, 09:24 1265

Ryan Serhant, un broker imobiliar, a reuşit să vândă o proprietate de 13 milioane de dolari folosind WeChat, o aplicaţie chineză de mesagerie, conform New York Magazine, citată de Business Insider.

Piaţa imobiliară a devenit din ce în ce mai tehnologizată, iar brokerii profită de toate platformele disponibile pentru a face o vânzare. Serhant a spus că un cumpărător anonim a folosit platforma de mesagerie pentru a transmite colegilor informaţii legate de tranzacţie, şi, într-un final să cumpere două unităţi din Baccarat Hotel & Residences din New York, o clădire aflată încă în construcţie.

Una dintre proprietăţile achiziţionate a fost o locuinţă cu trei camere, în valoare de 10 milioane de dolari, iar cealaltă o garsonieră de 3 milioane de dolari.

“O persoană complet străină, care a auzit de noi prin mijloace de socializare, ne-a dat practic 13 milioane de dolari şi a a investit în ceva care nu a fost construit încă, într-un oraş în care nu a călcat niciodată”, a spus Serhant pentru New York Magazine.

Clădirea în care brokerul a vândut cele două proprietăţi se va deschide în câteva luni şi este unul dintre cele mai anticipate proiecte imobiliare ale anului. În total, vor fi 61 de unităţi puse la vânzare în cadrul construcţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO