Business Internaţional

Ştiri pe scurt din Europa de Est

Ştiri pe scurt din Europa de Est

Bulgaria s-a numărat printre cele opt state aleUE care au înregistrat vânzări în creştere de automobile în iunie,scrie SofiaEcho. Vânzările de automobile noi din Bulgaria auavansat cu 25,6% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, până la1.823 de unităţi.

O porţiune din autostrada A2 din Polonia arputea să nu fie finalizată până la începerea Campionatului Europeande Fotbal din 2012, scrie Warsaw Business Journal. După douăsăptămâni de negocieri, contractorul Eurovia Polska, deţinut decompania franceză Vinci, a cerut un nou calendar al investiţiilorşi nu acceptă termenele stricte impuse de guvern. Porţiunea deautostradă a fost începută de compania chineză COVEC.

Salariile din Polonia au crescut cu 5,8% înluna iunie comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, scrieBloomberg. Comparativ cu luna anterioară, salariile au crescut cu3,3%. Salariile vor continua să crească din cauza inflaţiei mari,spun economiştii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO