Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Autor: Marius Oncu

04.04.2012, 00:01 38

Comisia pentru bursă şi valori mobiliare din SUA analizează revizuirea de către compania Groupon a rezultatelor financiare pentru trimestrul al patrulea, a afirmat o sursă apropiată investigaţiei pentru Wall Street Journal, citat de Thomson Reuters. Investigaţia se află în fază preliminară, iar autoritatea de reglementare nu a decis dacă va lansa o investigaţie formală în această privinţă.

Autorităţile antitrust din Europa au deschis ieri două investigaţii împotriva Motorola Mobility după ce Microsoft şi Apple au acuzat compania că le-a impus tarife incorecte pentru utilizarea patentelor pe care le deţine, scrie Thomson Reuters. "Comisia va ancheta în principal dacă prin căutarea şi impunerea de interdicţii vizând produse importante ale Apple şi Microsoft, precum iPhone, iPad, Windows şi Xbox, pe baza unor patente pe care le-a declarat esenţiale pentru fabricarea produselor ce respectă standardele", se arată într-un comunicat al Comisiei Europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO