Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Foto AFP

Egiptul, Bahrainul şi Emiratele Unite Arabeşi-au exprimat sprijinul pentru candidatura ministrului francez definanţe Christine Lagarde pentru poziţia de managing director alFondului Monetar Internaţional, scrie Bloomberg.

Spyker Cars, companie care deţine grupul autoSaab, a semnat un acord cu două companii chineze care dacă esteaprobat de autorităţi şi de acţionari ar duce la preluareacontrolului asupra companiei de către China, scrie The Wall StreetJournal.

Producătorul de bunuri de lux Prada ar puteastrânge până la 2,6 mld. dolari din listarea pe bursa din Hong Kongpentru a-şi finanţa extinderea, scrie Bloomberg. Săptămâna trecutăşi producătorul de genţi de voiaj s-a listat pe bursa din HongKong.

Epidemia care a provocat moartea a 35 depersoane în Europa, cauzată de o formă virulentă a bacteriei E.colienterohemoragică (Eceh), este cea mai gravă de acest tipînregistrată până în prezent, a anunţat un institut sanitar citatde AFP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO