Business Internaţional

Stere Halep: A fost un meci foarte frumos, dar i-a fost puţin frică de victorie

Stere Halep: A fost un meci foarte frumos, dar i-a fost...

Autor: Andrei Pal

10.06.2017, 21:34 5886

După un început de final entuziasmant, Simona Halep a pierdut controlul partidei în al doilea set, iar Ostapenko şi-a trecut în palmares trofeul de la Roland Garros la numai 20 de ani: "Lupta nu se opreşte aici. Lupta continuă. A pierdut o bătălie, nu un război. A fost un meci foarte frumos, dar i-a fost puţin frică de victorie la 3-0 şi asta a fost toată ingineria. Mergem mai departe, mai sunt turnee pe care trebuie să le abordăm mult mai bine şi continuăm lupta", a declarat Stere Halep pentru ProTV.

Stere Halep a identificat ce i-a lipsit fiicei sale şi a admirat curajul jucătoarei din Letonia: "Ostapenko e o fată tânără care loveşte bine în minge, nu a avut nicio reţinere, a fost totul ok. Bravo ei, e fată tânără, are un curaj extraordinar, a riscat mult mai mult pentru că a avut mai mult curaj. Şi Simona trebuia să aibă mai mult curaj în unele momente. Cred că a intervenit frica de victorie. Ăsta e sportul", a adăugat tatăl Simonei Halep.

În urma înfrângerii de la Roland Garros, Simona Halep a urcat pe locul 2 WTA, dar a ratat şansa de a deveni liderul mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO