Business Internaţional

Starul NFL Tom Brandy se va implica în acţionariatul Birmingham City. Clubul de fotbal englez a retrogradat în urmă cu un deceniu din Premier League. „Birminghan City este un club emblematic cu atât de multă istorie şi pasiune, este onoare pentru mine să fiu parte din el”

Starul NFL Tom Brandy se va implica în acţionariatul...

Autor: Valeriu Dănilă

04.08.2023, 08:00 79

Starul din NFL Tom Brady a cumpărat o participaţie la clubul englez de fotbal Birmingham City, spunând că doreşte să ajute la reînvierea unei echipei, titrează Financial Times.

Brady, care s-a retras din sport anul acesta, este unul dintre cei mai de succes fundaşi ai NFL, după o serie de victorii la Super Bowl cu New England Patriots şi Tampa Bay Buccaneers.

Investiţia lui Brady vine la trei săptămâni după ce fondul speculativ american Knighthead Capital Management a preluat controlul clubului de fotbal.

„Birminghan City este un club emblematic cu atât de multă istorie şi pasiune, este onoare pentru mine să fiu parte din el”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO