Business Internaţional

Sfaturi de la unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume pentru a transforma visele in realitate

Sfaturi de la unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume...

Autor: Andra Stroe

15.08.2020, 18:08 448

Cunoscut şi sub porecla de „oracolul din Omaha”, Warren Buffett este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 80 de miliarde de dolari. Magnatul are aproape 90 de ani şi, de-a lungul anilor, a dat o serie de sfaturi care, aplicate, te pot transforma dintr-un simplu visător într-un om de succes.

Iată trei dintre ele:
1. Nu riscaţi ceea ce aveţi pentru a obţine ceva de care nu aveţi nevoie. Buffett le-a spus cândva absolvenţilor Universitatăţii din Florida că a văzut numeroase afaceri, dar şi persoane, care s-au pus în pericol alergând după obiective mai mari, având la baza acţiunilor lor doar lăcomia. „Dacă rişti ceva important pentru tine pentru a obţine ceva fără importanţă, acest lucru pur şi simplu nu are sens. Nu contează dacă şansele să reuşeşti sunt de la 99 la 1 sau de la 1.000 la 1."

2. Investiţi în relaţii cu oameni cinstiţi şi etici. În opinia lui Buffett, cel mai indicat este să-ţi construieşti relaţii cu oamenii care au calităţi de lider, generoşi, oneşti, şi dau credit altora atunci când e cazul.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO