Business Internaţional

Secretul pentru success vine de la Davos: Mergeţi la petreceri cât mai des, intraţi în cele mai plictisitoare conversaţii şi creaţi conexiuni cu oameni puternici. Acesta este motto-ul celor mai influenţi oameni din lume care o dată pe an se adună în Elveţia pentru a-şi ridica imperiile la un nou nivel

Secretul pentru success vine de la Davos: Mergeţi la...

Autor: Iulian Tenchiu

21.01.2024, 12:00 37476

Forumul Economic Mondial anual aduce laolaltă brokerii de putere ai planetei pentru întâlniri de dimineaţă până la miezul nopţii, la o cafea, cocktailuri şi fondue. Pentru miile de directori executivi, miliardari, intelectuali şi lideri mondiali care se adună la Davos, cadrul este de neegalat în ceea ce priveşte potenţialul său de a crea relaţii, de a încheia acorduri şi de a împărtăţşi idei măreţe pentru anul următor, scrie Wall Street Journal.

Pentru a profita de oportunitate şi a o transforma în conexiuni reale, este nevoie de îndemânare, îndrăzneală şi capacitatea de a gândi clar. Ce să faci dacă îl vezi pe Sting în lift? Cum să ştii dacă un tête-à-tête merită mai mult de un minut din timpul tău? Şi cum să ghiceşti importanţa cuiva fără să te uiţi la insigna pe care o poartă? 

Trucurile celor care fac valuri la Davos se pot aplica la orice întâlnire de afaceri sau cocktail, indiferent că persoana cu care urmează să vă întâlniţi face sau nu parte din lumea VIP-urilor.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO