Business Internaţional

Rezultatele Loteriei Vizelor pentru 2012 vor fi anulate, din cauza unei erori informatice

Rezultatele Loteriei Vizelor pentru 2012 vor fi anulate, din cauza unei erori informatice

Autor: Alexandra Fusoi

14.05.2011, 11:24 568

Departamentul de Stat american a anunţat vineri că rezultateleLoteriei Vizelor vor fi anulate, din cauza unei erori informaticecare a viciat extragerea computerizată, relatează Washington Postîn ediţia online, precizând că o nouă extragere va avea loc în lunaiulie.

Conform BBC Online, mai mult de 22.000 de persoane au fost dejaanunţate, în mod eronat, că au fost desemnate câştigătoare în urmaextragerii de la 1 mai.

Departamentul de Stat a prezentat scuze pentru aceată eroare,precizând că noile rezultate vor fi anunţate la jumătatea luniiiulie. "Regretăm sincer orice neplăcere sau dezamăgire cauzată deaceastă problemă", se arată într-un comunicat al Departamentului deStat.

Eroarea informatică a determinat sistemele informatice să aleagă 90la sută dintre câştigători dintre persoanele care au depus cererileîn primele două zile ale perioadei de înscriere, care durează 30 dezile.

Loteria Vizelor a fost înfiinţată în 1994, pentru a acorda o şansăde imigrare legală cetăţenilor din ţările în curs de dezvoltare sauţările care au rate mici de imigrare în SUA. Departamentul de Statselectează anual circa 90.000 de solicitanţi, numărul fiindulterior redus la 50.000 în urma unor interviuri, verificări şiexaminări medicale.Citiţi mai mult despre rezultatele la loteria vizelor pe2012 pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO