Business Internaţional

Probleme serioase pentru Snap: Reţeaua socială pierdut 35% din valoarea de piaţă în cursul zilei de astăzi după ce a raportat rezultate financiare dezamăgitoare. „Compania nu a ţinut pasul cu giganţii din tehnologie”

Probleme serioase pentru Snap: Reţeaua socială pierdut...

Autor: Valeriu Dănilă

07.02.2024, 19:24 92

Acţiunile Snap au scăzut cu 35% miercuri după rezultatele trimestriale ale companiei au dezamăgit aşteptările analiştilor de pe Wall Street, scrie FT.

La o zi după ce a anunţat restructurări, Snap a arătat că veniturile sale au crescut cu 5% până la 1,36 de miliarde, faţă de prognoza de 1,38. Această situaţie reflectă „un mediu plin de provocări” se precizează în comunicat.

Pierderile nete ale companiei au ajuns la 248 de milioane de dolari faţă de 288 anul trecut.

Rezultatele Snap constrastează puternic cu cele ale Meta, companie ale cărei acţiuni au crescut cu 20% şi care a anunţat, pentru prima dată, că oferă dividende.

„Compania nu a ţinut pasul cu giganţii din tehnologie”, a declarat Jasmine Enberg, Insider Intelligence principal analyst. „Snap încearcă să se distanţeze de spaţiul reţelelor sociale, dar adevărul este că încă trebuie să concureze pentru veniturile din publicitate”, a mai adăugat acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO