Business Internaţional

Preşedintele WTA, despre coronavirus: Totul va fi ok până la Roland Garros

Preşedintele WTA, despre coronavirus: Totul va fi ok...

Autor: Răzvan Stîngă

15.03.2020, 13:36 84

Circuitul WTA se va relua cât mai repede posibil. Potrivit preşedintelui Steve Simon, se va lua în calcul doar anularea turneelor care nu se pot desfăşura sub vreo formă sau alta. 

Celelalte competiţii, din lunile următoare, nu au fost trecute pe „lista neagră”.

Oficialul a dat asigurări că situaţia o să revină la normal până la următorul Mare Şlem al anului, cel din Franţa, de la Roland Garros.

„Nu avem de gând să ne grăbim să anulăm prea multe turnee. Vreau să păstrez în calendar cât mai multe turnee posibile. Avem nevoie de jucătoare care să joace şi să câştige bani decât să stea acasă. OK, există un pericol, dar e suficient timp până la Roland Garros. Până atunci totul va fi normal”, a spus Steve Simon, citat de New York Times.

Indian Wells, Miami, Charleston, Bogota şi partidele din Fed Cup au fost amânate din cauza coronavirusului. Prima competiţie care figurează în calendarul WTA este cea de la Stuttgart, din perioada 20-26 aprilie. Simona Halep şi-a anunţat prezenţa la competiţia din Germania, dar rămâne de văzut cum va evolua răspândirea coronavirusului.

Dacă situaţia nu se remediază, ar putea fi anunţată, din nou, anularea întrecerilor. Turneul de la Roland Garros debutează pe 25 mai.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO