Business Internaţional

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat în cadrul alegerilor locale generale: Votul înseamnă puterea poporului

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat în...

Autor: Laura Buciu

05.11.2023, 12:33 32

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi-a exprimat dreptul la vot în cadrul alegerilor locale generale din ţara sa, spunând că „democraţia se ţine pe votul nostru”. Maia Sandu a îndemnat toţi cetăţenii să meargă la vot.

Maia Sandu a spus că a votat pentru oameni care vor pune umărul la proiectul de integrare europeană al Republicii Moldova, potrivit Moldpress.

„În primul rând am votat, aşa cum am făcut-o de fiecare dată şi voi vota mereu pentru că democraţia se ţine pe votul nostru. Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci cinstit, responsabil, dedicat pentru binele chişinăuienilor. Am votat pentru oameni care vor pune umărul pentru ca noi cu toţii să realizăm proiectul de integrare europeană al R. Moldova, pentru că integrarea europeană înseamnă pace, respect pentru fiecare cetăţean şi bunăstare”, a afirmat Maia Sandu.

Şefa statului a îndemnat toţi cetăţenii să meargă la vot.

Cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova îşi aleg astăzi primarii şi consilierii în cadrul alegrilor locale generale. Cele 1958 de secţii de votare constituite în acest sens au fost deschise la ora 07.00. Procedura de vot se va încheia la ora 21.00. La urne sunt aşteptaţi 2.758.810 de alegători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO