Business Internaţional

Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Seul

Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală ale...

Autor: Mediafax

19.09.2016, 17:12 53

Meciul a durat două ore şi 15 minute şi a fost extrem de echilibrat. Nu mai puţin de 16 break-uri au fost înregistrate, câte opt de fiecare jucătoare. Patricia Ţig a câştigat deşi şi-a adjudecat mai puţine puncte decât Erakovic şi a comis 12 duble greşeli. Neozeelandeza s-a aflat mereu la conducerea partidei, dar a cedat de fiecare dată pe final de set. În decisiv, Erakovic a condus cu 4-1, dar românca a revenit cu cinci game-uri consecutive.

A fost doar al treilea succes pentru Ţig pe suprafeţe dure în acest an. Pentru victoria de la Seul, românca în vârstă de 22 de ani şi-a asigurat 30 de puncte în clasamentul mondial şi un cec în valoare de 3.310 de dolari.

În optimile de finală ale turneului de categorie International, Patricia Ţig va juca împotriva învingătoarei din partida Kirsten Flipkens (Belgia, 58 WTA) - Kristyna Pliskova (Cehia, 97 WTA).

Marţi, Irina Begu şi Monica Niculescu vor evolua în primul tur al competiţiei WTA de la Seul. Begu (23 WTA), favorita principală a turneului, va juca împotriva sud-coreenei Jeong Jang Su (171 WTA). Niculescu (55 WTA) o va întâlni pe japoneza Eri Hozumi (199 WTA).

Turneul de tenis de la Seul este dotat cu premii totale de 250.000 de dolari şi îi oferă câştigătoarei 280 de puncte în clasamentul WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO