Business Internaţional

Pakistanul îşi declină orice implicare în uciderea lui Ben Laden

03.05.2011, 11:52 163

Preşedintele Pakistanului, Asif Ali Zardari, a declarat căforţele securităţii din ţara sa au lăsat operaţiunea uciderii luiOsama ben Laden doar pentru Statele Unite, scrie reuters.com.

"Nu a fost în niciun loc în care am anticipat noi că va fi, însăacum a murit", a declarat pentru Washington Post Asif Ali Zardari,preşedintele Pakistanului fără a se apăra de acuzaţiile care i seaduc cu privire la faptul că serviciile sale de securitate ar fiştiut unde se ascunde Ben Laden.

"Cu toate că evenimentele de duminică nu au reprezentat ooperaţiune comună, un deceniu de cooperare şi parteneriate întreSUA şi Pakistan au dus la eliminarea lui Ben Laden", a completatpreşedintele.

De când Ben Laden a fost ucis de către trupele specialeamericane, Pakistanul a fost un subiect de discuţii pe planinternaţional datorită întrebărilor care fac referire laincompetenţa sau indiferenţa armatei şi a serviciului de informaţiidin Pakistan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO