Business Internaţional

Oficiali din România, delegaţi la partidele retur din turul 2 preliminar al UEFA Champions League

Oficiali din România, delegaţi la partidele retur din...

Autor: Rafael Hekman

30.07.2023, 17:36 28

În primele două zile ale lunii august vor avea loc meciurile retur din cel de-al doilea tur preliminar al UEFA Champions League, la care au fost delegaţi şi doi oficiali din România.

Astfel, Alexandru Deaconu, managerul implementării sistemului VAR în România, va fi observator al brigăzii de arbitri care va oficia la meciul dintre FC Bate Borisov (Belarus) şi Aris Limassol (Cipru).

Aceasta este formată din Morten Krogh Hansen, Dennis Rene Wollenberg Rasmussen şi Steffen Beck Bramsen, cel de-al patrulea oficial fiind Mikkel Redder (toţi din Danemarca).

Partida va avea loc marţi, 1 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Municipal din Mezokovesd (Ungaria), în tur victoria revenind formaţiei Aris Limassol cu scorul de 6-2.

O zi mai târziu, la meciul dintre Qarabag FK (Azerbaidjan) şi RKS Rakow Czestochowa (Polonia), delegat de joc din partea forului continental va fi Felix Grigore, managerul Departamentului Competiţii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Jocul va avea loc miercuri, 2 august, de la ora 20:00, la Baku, pe Arena Olimpiya şi se reia de la scorul de 3-2 pentru echipa din Polonia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO