Business Internaţional

Noua modă de a face bani pe Facebook: o iubită virtuală pentru un abonament de 250 de dolari. Ce primesc abonaţii

Noua modă de a face bani pe Facebook: o iubită...

Autor: Octavian Calei

19.02.2013, 19:01 3492

Site-ul „Fake Internet Girlfriend” vinde prietenii virtuale pe Facebook celor care vor ca pe pagina lor să se afişeze „într-o relaţie cu”, costul unui abonament pe trei luni fiind de peste 500 de euro, scrie Daily Mail.

Prietena virtuală trimite mesaje siropoase pe pagina de Facebook sau pe Twitter, iar pentru câţiva dolari în plus, ea poate juca împreună cu tine jocuri online, cum ar fi World of Warcraft. Preţul unui astfel de abonament este de 750 de dolari ( 560 euro) pe trei luni.

Conform site-ului, serviciile se adresează celor care au nevoie de o prietenă fie pentru a obţine un loc de muncă, fie pentru a-şi face fosta prietenă geloasă, acesta din urmă fiind şi cel mai des motiv invocat de către clienţi. Un alt motiv pentru a apela la o prietenă pe Facebook îl invocă cei care vor să scape de cicălelile părinţilor în legătură cu găsirea „fetei potrivite”.

Pachetul de bază, în valoare de 250 de dolari pe lună, oferă o prietenă pe Facebook care postează mesaje pe pagina personală şi care efectuează două apeluri telefonice pe lună către numere de telefon publice, cum ar fi de exemplu, la secretara de la locul de muncă. Pentru un pachet mai complex, de „gamer girl”, compania taxează cu 350 de dolari pe lună.

„Fake Internet Girlfriend” nu este singurul site care oferă astfel de servicii. „Cloud Girlfriend” şi site-ul brazilian „Namaro Fake” oferă de asemenea status-ul magic „in a relationship” pe Facebook.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO