Business Internaţional

Poate Meta să rivalizeze cu Twitter? Compania condusă de Mark Zuckerberg va lansa pe 6 iulie aplicaţia „Threads”. Platforma se doreşte a fi un înlocuitor direct al Twitter şi va fi interconectată cu Instagram

Poate Meta să rivalizeze cu Twitter? Compania condusă...

Autor: Valeriu Dănilă

04.07.2023, 14:42 97

Este de aşteptat ca Meta să îşi lanseze propriul rival pentru Twitter, în timp ce Elon Musk se confruntă cu reacţii dure din partea utilizatorilor cu privire la modul în care gestionează reţeaua de socializare, scrie Financial Times.

Noua aplicaţie dezvoltată de Meta, numită Threads, este aşteptată să fie lansată pe 6 iulie. Similară cu Twitter, aceasta va fi o platformă bazată pe text pe care utilizatorii pot publica texte, primi răspunsuri, aprecieri şi distribuiri.

„Threads este locul în care comunităţile se reunesc pentru a discuta totul, de la subiectele care vă interesează astăzi până la cele care vor fi în tendinţe mâine”, se arătă în descrierea făcută pe App Store.

Noua lansare reprezintă o provocare directă pentru Twitter şi vine după ce mulţi utilizatori au căutat alternative la platforma deţinută de Elon Musk. O parte din agenţiile de publicitate şi utilizatori au părăsit platforma din cauza abordării relaxate asupra moderării conţinutului şi schimbările intempestive anunţate de de însuşi CEO-ul Elon Musk.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO