Business Internaţional

Mercedes opreşte producţia pentru ca angajaţii să urmărească semifinala Campionatului Mondial

07.07.2010, 11:20 27

Producătorul auto german Mercedes-Benz, cunoscut pentrueficienţa sa, ar putea să "încalce regulile" în această seară,deoarece la mii se kilometri distanţă se joacă un meci deimportanţă naţională, scrie The Telegraph.

Grupul auto german Daimler, cel care deţine Mercedes-Benz, a decissă permită muncitorilor de la una dintre cele mai mari fabrici dinţară să se alăture fanilor pe străzi şi în baruri pentru a urmărisemi-finala de la Cupa Mondială, unde Germania va întâlni Spania.Cele două echipe erau considerate favorite înainte de turneu.
Muncitorii din tura de noapte de la Sindelfingen vor începe lucrulmai târziu pentru a putea urmări meciul. Fabrica situată însud-vestul Germaniei are 30.000 de angajaţi.

"În toate fabricile noastre, programul de lucru va fi modelat deasemenea natură astfel încât angajaţii să poată urmărisemi-finalele", potrivit unei declaraţii a Daimler.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO